Masa Itu Emas


Sunday, December 19, 2010

KL Motor Drift 2010

Dah lama nak post....asik tertunggak jer...ader gambar lg tp dah malas nak upload...ada masa aku upload lg yerrr











Friday, December 17, 2010

Kuala Lumpur International motor show (KLIMS)

Pada cuti Awal Muharam hari tu YB ajak g KLIMS ni...tp masa tu aku ada discussion assignment dekat kelas..so, pegi pon dah ptg...biasa2 jer pamerannya...tgk kete..motor..(huhuhu mcm x pernah tgk) dah ler tiket mahal...nak wat camner YB dah suka nak tgk.

so, kat bwh ni ada gambar masa tgk tu...ramai sgt kat sini...so, kalu nak tangkap gambar pon kena tolak2 org...yg cantiknyer kete/motor tu ada model yg dok posing tepinyer...agak2 org yg dtg tgkp gambar tu tangkap gambar kete ker gambar model???

Huhuhuhu...sbb ada yg aku tgk tangkap gambar dgn model yg seksi2 tuh....oklah layan jer gambar kat bwh..berjanggut nak tugu upload gambar2 ni sume...

KLIMS, Masa kejadian 7hb Dis. 2010 (Selasa) sempena cuti Awal Muharam 1432H.
































Tarian cuti2 1 Malaysia Siri 2010

Pada 5hb Dis. 2010 (ahad) telah berlangsungnya Karnival Tarian Cuti2 1 Malaysia untuk sesi tahun 2010. Ini adalah kali ke-2 ianya di anjurkan..

Thn lepas hanya ada 8 jenis (lagu aceli) tarian yg ditarikan...tp thn ni ditambah 1 lg elemen tarian iaitu tarian siam. Kalau nak ikutkan rasanya thn lepas lg happening kot...thn ni terlampau ramai org sampai step tarian pon berterabur. susunan barisan pon x lurus....aper pon kami tetap terbaekkk!!!

Len kali kena cari kwsn yg lebih luas dr Dataran Merdeka ni...mana nak cukup 15000 org berhimpun kat sini nak menari!!! Oklah..layan gambar kat bwh ni...















“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u