Masa Itu Emas


Sunday, April 18, 2010

Coret la sebaris dua

Mmg dah lama x update blog ini...adehhh naper la malas sgt ni??? Kalau ikutkan byk citer yg nak dicoretkan dlm blog personal ini tp byk perkara yg perlu diselesaikan...

Masuk bulan April, byk yg dah berubah...keadaan kerja, boss besar, boss kecik, study dan mcm2 lg...Tp aku masih di sini...Yg tak pasti mana hala tujuan aku..huhuhu cepat la abis study [harapan yg tinggi menggunung]....

Unit aku dah dpt Pengarah baru, aku pon dah hilang boss kecik aku [dia dah naik pangkat...tukar unit lain] ntah saper la lepas ni aku dpt..hopefully sebaik boss2 aku yg lepas (kak mask, kak hana dan kak nenney)

Study plak...mcm aku ckp lepas kalau tak der halangan thn depan aku leh grad (doakan aku ekkk) tp sem ni, buat pertama kali aku drop subjek...aku tak mampu la bwk subjek kira2 ni byk2..so, aku drop subjek investment....

Kehidupan aku plak...ermmmm perlu citer jg ker??? cukup la ekkk sekadar kisah tempat kerja dan study aku...Oklah, kita citer pasal Majlis Anugerah Cemerlang yg baru berlangsung hari Khamis lepas...buat penerima anugerah, aku ucapkan TAHNIAH yer...(alhamdulillah dulu eku pernah dpt sekali). Gambar???? Aku upload dlm entri lain ekkk

Kat bwh ni ada 1 gambar jer aku upload...apa kisah ekk gambar kasut ni??? Cuba lihat betul2....




Samakan??? cuma beza pd warna....Kalau nak tahu, yg kiri tu kasut aku, dan yg kanan tu kasut ibu rayyan...kami tak beli sama2 dan tak plan pon utk beli kasut yg sama. Aku beli hari lain dan dia beli hari lain...Cuma kebetulan kami mempunyai citarasa yg sama.

Kalau nak tahu...dulu masa bujang, kami ni mempunyai citarasa yg sama. Dr segi minat (posing2 ni bg kat kami la..) sampai la pilih baju tidor...hehehe. Dulu kami pernah beli baju tido yg sama tp kaler lain2....kiranya, kalau aku beli hadiah kat ibu rayyan ni mmg dia suka la kot (yer ke Dik???) Sib baik lelaki idaman tak sama...hahahha

Bila teringat kisah lama ni seronok juga kan??? ermmmm...jap la nak selak album lama..kot2 ada gambar yg boleh dikongsi bersama...hehehe

-aniesa-<<<<-------kenangan itu tetap ada

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u