Masa Itu Emas


Tuesday, August 31, 2010

Yessss!!!!!!!!!!!

Ni la aku...suka sgt beli benda2 yg kurang penting (tp penting jg la bila kena tempatnyer). Hari ni, aku telah dapat apa yg aku nak...kalau ikutkan nak yg lg power dr ini tp apa nak bt...PM bg RM500 jer...hehehe

So, makna kata..raya ni aku dok langut (org utara ckp ni) benda ni la...huhuuhu..aper la benda ni ekk?? cuba tgk bwh ni..



Membazir ker??? tp benda ni aku minat nak beli....aceli nak merasa pakai jer....oklah...tu jer nak citer...pas raya aku citer lg yer..

-aniesa-<<<-----saya suka

Friday, August 13, 2010

Ramadhan Ini

Salam Ramadhan...rasanya belum terlewat utk aku ucapkan selamat berpuasa utk kwn2 sume. Semoga ibadah puasa kali ini mendapat keberkatan dari-Nya Yang Maha Esa...

Sunday, August 1, 2010

Mula Semula


Salam....lama sudah aku tinggalkan blog ini...ermmm....apa nak cerita...kehidupan yg dilalui adalah seperti biasa...nak dikongsi pon hanya perkara biasa yg terjadi setiap hari...

kerja, study, hujung minggu rehat di rumah...aper lg???mungkin juga aku dah abis idea utk becerita...insya-Allah aku akan mula semula bercerita di dlm blog..mungkin tidak la sekerap dulu...hanya perkara yg mungkin aku boleh share dgn korang2 pembaca semua.

masih ada yg menanti tulisan aku di blog ini ker?? kadang2 terpikir, aku ingin menjadi sehebat blog org lain..ada gambar yg menarik, ada cerita yg org akan ulang2 membaca, layout blog yg design dr hati...mcm2 lg la...

apa pon...aku MULA SEMULA....

-aniesa- bagaikan org baru!!!

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u