Masa Itu Emas


Sunday, November 21, 2010

alamak!!!

Aiiyyaarrkk...ptg td terima call dr anak buah..bukan yg kecik tuh tp anak sepupu aku. dah besar rupanya...huhuhu ummi jer x perasan sbb x selalu depan mata...rupanya nak website umi

aku pon bg ler blog aku yg ibarat "hidup segan mati x mau" hahaha...siap bg msg blk naper x der gambar ummi?? syg oiii umi x leh nak letak gambar kat sini ler..gambar org lain bleh ler...hihihi dah syarat nyer gitu..

oklah entri ni nak citer skit beday aku yg baru2 ni...x tau nak celebrate kat mana, so ayah zam (sbb kali ni anak buah dah pandai baca YB yg dulu tukar ayah zam ekk) bwk ummi g mkn2 kat bagan lalang. bukan ummi jer..adik alif, opah bedah (mak aku ler), tok chik (bapa aku), ayah su (adik aku), ibu fatin, tok ta, ibu pira, uncle wan..sume ader.

kalau amin (nama anak sepupu aku) ada, amin pon bleh ikut sekali...

ni ummi bubuh gambar masa makan2 tu...

ok..sebelum g jln2 kita mandi dulu. adik alif mandi dlm baldi...

ni gambar tgh tugu makanan sampai...

tgk tok cik...tgh pikir bila la nak sampai lg makanan order td..

sampai jer sume makanan ibu pira dgn uncle wan bedal jer..tgk ibu pira...lapar tahap cipan..

opah bedah dgn tok ta..ni lepas mkn..

oklah..ummi citer yg tu dulu yer...

-aniesa- masih ada yg sayang

Friday, November 19, 2010

eeerrrmmmm

eeeerrrmmmmmm......aaaaaaaaaaaaaa......hhuuuuuuuuu......

aper nak citer? gambar?? ada..tp byk save dekat opis...oklah..nati aku update lg!!! jgn marah yer!!!!

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u