Masa Itu Emas


Friday, March 11, 2011

Hot Spring Sg. Klah

Ok..ini adalah gambar kejadian pd tarikh 26hb Feb lepas. Kira citer dah basi..tp tetap nak post jg kat blog. Kang x der citer plak...

Kalau ikutkan, ini kali ke-2 aku pegi Hot spring sg. klah. Kali ni pegi dgn kwn aku, Shanida & asben dia. Kira bwk kwn aku ni jln2... gambar tak byk sbb asik dok berendam dlm air...huhuhu

Rasanya sume org dah tahu pasal Hot Spring Sg. Klah ni... so, kpd kwn2 aku yg nak dtg sini kalu nak cari tempat tido percuma jgn segan tanya aku...hihihi (mcm promote umh sendiri jer...) sbb umh kat kg YB ni x der org...setakat 1-2 mlm tu aper la sgt...














Wednesday, March 9, 2011

Hujung Miggu yg lepas

Org lain dah lama post pasal hari tentera yg diadakan di Dataran Merdeka miggu lepas...aku baru nak postingkan menda alah ni..x per janji citer...

Inilah aktiviti hujng minggu aku dgn YB (YB minat sgt nak jd tentera/polis dulu tp x dpt sbb tgn bengkok)...oklah, lyn gambar jer...

(aku post entri ni 11/3/11 jam 9.37mlm)












Thursday, March 3, 2011

Berapa kali nak log in?

dah dekat 20 kali aku log in blog ni. bila klik jer kat new post tetiba aku x tahu nak citer aper...
bila kat opis byk keje....x sempat nak bercerita kat sini...kalau kat umh plak mcm2 hal...jap2 YB suruh buat tu..buat ni...

skang ni bila ada masa mcm ni...aku plak yg dah kehilangan idea nak tulis apa. huhuhu pc ni pon wat hal plak....eeee geram tul aku.

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u