Masa Itu Emas


Wednesday, July 27, 2011

Salam Ramadhan 1432H


Sedar tak sedar dah penghujung Syaaban. Syukur masih dipanjangkan umur utk menikmati Ramadhan kali ini...

Dikesempatan ini, saya mohon ampun dan maaf kepada sesiapa juga yg singgah dtg membaca blog yg tak seberapa ini. Semoga Ramadhan kali ini mendapat keberkatan hingga ke akhirat. 

Saya rindu budak hini.... 

v


v


v


v




Dia bukan menguap...tp ini perangai baru bila nak snap pic dia.

Kurusnyer...kalu org tgk mcm x cukup mkn...tp dia mmg tak nak mkn sgt...
 

Thursday, July 7, 2011

Baru nak bernafas lega tp...

4/7/11 (Isnin) merupakan hari terakhir aku bergelar pelajar. Setelah 4 thn...(ulang: 4 tahun tau) aku study, akhirnya aku sekarang dah bergelar ex-student PKP UKM. Alhamdulillah...aku harap result aku nanti ok.

Tp ada plak kwn2 aku yg rajin sgt nak sambung Master plak...aku cuma bleh ckp

"bagi aku tempoh setahun bleh? Ada byk benda aku nak buat"

yer ker satahun??? org ckp kalau dah rehat...mcm susah jer nak mulakan semula. huh!!!

Ahhh..lupakan la pasal study tu....len kali aku pikir. Nampaknya bila aku dah abis study keje aku pon bertambah...huhu

Mulai 1 Julai ari tu BSS dpt 3 pegawai baru (2 org baru dan 1 org lama). Makna kata....BSS pon byk kojenyer. PT x tambah2 pon...huhuhu akhirnya ada PT yg kena "jaga" (kena ker word tu?) 2 org pegawai. Termasuk aku la tuh...

Nasib baik aku dah abis study. Aku harap aku bleh la buat sume tuh dgn baik. X sanggup rasanya nak menghadapi fail2 yg berlambak tuh.....tp dah tanggungjawab dan keje tu la rezeki aku, kena hadapi dgn tenang, sabar dan sentiasa muhasabah diri...hua..hua.. (ckp mcm nak jd calon ustazah pilihan jer)

Oklah...tugas baru telah dipikul semoga dapat lalui dgn tenang. Ya Allah...berikan aku kekuatan!!!!

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u