Masa Itu Emas


Sunday, September 18, 2011

Coming Soon

Akhirnya....hari yg ditunggu telah tiba. Akan terjadi pada 27 September 2011....

I'm very...very appreciate

Thanks to my hubby (my YB), my family and all my friend especially Adiex Rocky, Nana, Ida, Kak Shiroh, Hani, serta kwn2 baikku Saliza & Kak Rusmini.

Tak lupa juga, ex-boss2 dan boss2 ku...Kak Nenney, Kak Hana, Kak Mask, Izzah & Wanie.


Guess what color my robe Convocation?
.

Friday, September 16, 2011

Jemputan Ke Rumah Terbuka Kami

Assalamualaikum...Buat para sahabat yang menegani diri ini,

Dengan rasa rendah diri, saya dan suami ingin menjemput rakan2 sekeluarga ke teratak kami utk Jamuan Rumah Terbuka. Segala butiran lanjut boleh didapati dgn meng'klik' gambar di bawah....


Kad Undangan yg tak seberapa...

 Jemput datang yer...

Wednesday, September 14, 2011

Gambar Raya

Maap ler...baru ini dpt post gambar raya. Tu pon x dpt nak upload sume sbb sever lembap sgt. Ini jer la yer....

Ini family adik ipar aku (fatin)...raya ke-3 mak aku buat open house..
 
adik aku jer yg dpt bergambar 1 family...huhuhu

Purples....aku jer yg x der sbb aku kan camerawoman...
pasangan karaoke tiap2 tahun....(bapa fatin dgn makcik aku)

baby Aidilfitri...anak buah yg ke-5...dilahirkan pada 22/8/2011. Nama Qaisara Afikah
Nenek aku dgn anak2nya...ada lg 3 org tercicir

tak dpt nak bergambar dgn sume org asik bz jer....

Wednesday, September 7, 2011

Salam Lebaran

Rasanya masih belum terlewat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat pembaca blog ini.

Memang kurang sgt saya menupdate blog ini. Tak tahu la bila mood utk mengupdate tu nak dtg. Kalau dulu yer la, x der masa, sekarang dah ada masa tp x der mood. Mcm mana nak buat.

Apa pun lepas raya ni mcm2 urusan nak kena buat. Pertama sekali hal rumah yg dah boleh collect kunci tp x bleh amik lg sbb Bhgn Perumahan x byr abis lg. Huhuhu sedih betul.


Hal ke dua plak, aku nak konvo (akhirnya hari yg ditunggu sudah tiba). Insya-Allah aku konvo pada 27hb Sept. ni...


Ke-3 Nak uruskan jual beli umah yg aku ddk sekarang ni. Tak jual kat saper pun cuma tukar nama utk umh tu jer.


Ke-4 ingat nak wat juga open house. Kalau ada rezeki Insya-Allah 25hb ni.....nati aku wat jemputan yer...


Ke-5, nak berkisah pasal adik ipar aku yg nak bertunang....Oh..aku rasa aku dah jd org tua....


Byk la lg...sumenya dlm thn ni....Agak2 impian yg satu tu dlm thn ni jg ker?


Oklah...korang baca la dulu entri ni. Gambar raya, kemudian2 aku uploadkan..hihi..

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u