Masa Itu Emas


Saturday, June 16, 2012

I'm back!!!

Salam semua....

Akhirnya Cik Anie telah kembali untuk menulis dlm blog yang x brp nak glemer ni...Cik Anie akui...susah nak maintain penulisan kalau kita bukan seorang penulis. Apap pon, Cik Anie akan terus menciretkan beberapa perkara dlm blog ni utk tatapan Cik Anie dan korang yg membaca blog Cik anie ni.

Oh yer...bulan lepas (Mei) mcm2 yang telah terjadi. Cik Anie jd mak pengantin dan Cik Anie pon jd pengantin baru juga!! ngeee~~

Patutnya Cik Anie review pasal persediaan kenduri kawen adik ipar Cik Anie tu tp nanti dulu la yer...next entri.. 


Sekarang Cik Anie dah duduk umah baru!!! akhirnya...Cik Anie dah pindah. ni pon baru masuk tenet kat umah....dkt 2 minggu juga ler Cik Anie jd dungu jap kalau balik umah. Balik2 tgk tv...rasanya sume rancangan tv Cik Anie dah tau...kira dah hafal la citer ni tv brp citer tu pukul brp...huhuhu


Oklah..tugu next entri Cik Anie...step by step yer!!!


Daaaa.....

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

“ketika cinta itu mati, kau TIDAK perlu mati bersamanya”

Daisypath Anniversary Years Ticker

counting the wonderful day with u